web analytics

Opnames ‘Smoorverliefd’ starten begin oktober

Reacties zijn gesloten

Begin oktober gaan de opnames van Smoorverliefd van start; een pittige romantische komedie over het turbulente liefdesleven van vier sterke vrouwen. Rollen die gespeeld zullen worden door vier ijzersterke talenten. Centraal staat Susan Visser (Gooische Vrouwen, Taped) in de rol van elegante en getalenteerde actrice en moeder Judith Miller. Ze deelt haar Haagse huis met zus Barbara (Anna Drijver; Bride Fligt, Komt een Vrouw bij de Dokter) en twee dochters; de tiener Eva (Beatrice Hillen) en de geadopteerde Anna (Anna Raadsveld). De film zal net als de gelijknamige Vlaamse romantische succeskomedie uit 2010 geregisseerd worden door Hilde Van Mieghem en wordt volgend jaar september in de bioscopen verwacht.

De mannelijke tegenspelers zijn eveneens talenten van formaat. Rik Launspach (De gelukkige Huisvrouw) speelt de ex-man van Judith, Johnny de Mol (Simon) speelt de vriend van Barbara en Pierre Bokma (Quiz) kruipt in de rol van dichter Bob. Ook Tarikh Janssen (Vermist), Filip Peeters (Loft, Penoza), Manuel Broekman (Feuten), Ronald Top (GTST) en Victor Low (Lek) spelen rollen in de komedie.

De romantische komedie Smoorverliefd zoomt in op de roerige romantiek in de levens van vier vrouwen in Den Haag. Tienerdochter Eva, haar moeder Judith, tante Barbara en grote zus Anna maken er onder een Haags dak samen gezellig een potje van. Ze zijn mooi, moedig en verstandig, maar soms weten ze het ook even niet meer in een wereld vol prille verliefdheid, serial dating, ongebluste lust, affaires, kinderwensen en onverwoestbare oude liefdes.

Bekijk hier de trailer van de Vlaamse versie: