web analytics

Opnames vervolg ‘Moordvrouw’ van start

Reacties zijn gesloten

De opnames van het vervolg op de  politieserie Moordvrouw starten komend weekend, zo meldt hoofdrolspeelster Wendy van Dijk in dagblad Metro. De RTL-serie, die haar kijkcijfers gedurende het eerste seizoen van ruim drie miljoen zag dalen naar anderhalf miljoen, wordt in het voorjaar van 2013 uitgezonden.

Moordvrouw gaat over rechercheur Fenna Kramer (Van Dijk). Ze is een eigengereide ‘moordvrouw’ die met haar onorthodoxe en confronterende aanpak niet alleen criminelen ontmaskert, maar ook haar eigen collega’s tegen zich in het harnas jaagt. Naast de losse verhaallijnen per aflevering, bevat de serie grotere lijnen, die over meerdere afleveringen zijn uitgespreid.

In het tweede seizoen blijft de cast nagenoeg gelijk, alleen Chava Voor in ’t Holt verlaat de serie. In tegenstelling tot het eerste seizoen, zal deze vervolgreeks zich niet afspelen in Friesland. De opnamen staan dit keer voornamelijk gepland rondom Hilversum en andere plaatsen in Nederland.

2 gedachten over “Opnames vervolg ‘Moordvrouw’ van start

  1. Jammer van deze grote ommeslag en het verlaten van Voor in ’t holt. De setting was juist wel aardig en Voor in ’t holt deed het helemaal niet onaardig. Waarom moet de locatie trouwens worden veranderd? Alsof een heel bureau ineens nationale recherche word..beetje vreemd.

    Zouden ze nu ook de haar-opbindscenes eruit hebben geschreven trouwens? Of zouden ze dat nog steeds elke keer expliciet moeten laten zien? 😀

    1. Het eerste seizoen werd grotendeels gesponsord door de provincie Friesland, maar die hebben besloten zich voorlopig terug te trekken. Vandaar dat de locaties nu elders zijn.

      Vond de setting overigens ook een van de weinig positieve dingen, al zag ik slechts een aflevering of drie.

Reacties zijn gesloten.