web analytics

Paul Verhoevens ‘Steekspel’ begin 2013 in premiere

Reacties zijn gesloten

De user-generated film Steekspel van regisseur Paul Verhoeven is begin volgend jaar te zien in de Nederlandse bioscopen. Voorafgaand wordt hierbij een korte documentaire vertoond over de totstandkoming van de film en het project.

Steekspel is het eindresultaat van een samenwerking tussen Ziggo, Nederlands meest succesvolle regisseur Paul Verhoeven en meer dan 26.000 deelnemers. Na succesvolle screenings op de American Film Market in Santa Monica en het Internationaal Filmfestival van Rome, zal de film vanaf begin 2013 ook te zien zijn in de Nederlandse bioscopen.

Steekspel
De film gaat over makelaarstycoon en vrouwenverslinder Remco (Peter Blok). Tijdens het feest voor zijn 50e verjaardag, georganiseerd door zijn vrouw Ineke (Ricky Koole), neemt de succesvolle maar lichtzinnige levensstijl van Remco een onverwachte wending. Zijn zakenpartners Wim en Fred deden achter zijn rug om een poging hem uit het bedrijf te kopen. En tot overmaat van ramp komt zowel zijn huidige maîtresse Merel als zijn voormalige kantoorflirt Nadja onuitgenodigd op het feest, en één van hen nog zwanger ook …

Naast Peter Blok en Ricky Koole zijn er ook belangrijke rollen weggelegd voor Sallie Harmsen, Gaite Jansen en Carolien Spoor.