web analytics

Pim & Pom naar witte doek

Reacties zijn gesloten

De twee katten Pim en Pom naar de bekende illustraties van Fiep Westendorp (Pluk van de Petteflet, Jip en Janneke) en karakters van Mies Bouhuys, komen tot leven op het witte doek vanaf oktober 2013.

In oktober wordt gestart met de animatiefilm Pim & Pom de film. Gioia Smid regisseert de film en Marieke van Middelkoop is verantwoordelijk voor de animaties. Het scenario is van de hand van Fiona van Heemstra en de filmmuziek wordt gecomponeerd door Alex Debicki en Joren van der Voort. Pim & Pom de film wordt een film voor jong en oud en vertelt het avontuur over de katten die op zoektocht gaan naar hun baasje.

De twee katten Pim en Pom worden ontvoerd door de stoute nichtjes van hun baasje. Zij willen de poezen meenemen naar hun nieuwe huis. Gelukkig weten Pim en Pom te ontsnappen. Op hun zwerftocht onderweg naar huis maken ze nieuwe vrienden en beleven ze spannende avonturen. Ook de vriendschap van Pim en Pom wordt zwaar op de proef gesteld. Zullen ze hun warme mandje ooit nog terugzien?

Pim & Pom de film wordt gedistribueerd door Benelux Film Distributors en draait vanaf oktober 2013 in de bioscopen. Wie de stemmen van de animaties zal gaan verzorgen, is nog niet bekend.