web analytics

Rick Mackenbach in Joris & Boris film

Reacties zijn gesloten

Rick Mackenbach, bekend van onder andere Mijn Vader is een Detective, gaat een rol spelen in de zomerfilm van regisseurs Martijn van Nellestijn en Aram van de Rest: Het Grote Avontuur van Joris & Boris. Deze week zijn er audities voor de rol van ‘zijn vriendinnetje’ in de film. Dit meldt distributeur E1 Entertainment vandaag.

Rick speelde de rol van Ortwin in de filmreeks van Mijn Vader is een Detective. Daarnaast was hij op televisie onder andere te zien in Checkpoint en Skilz. In de film speelt Rick de rol van Max, die tijdens zijn vakantie in Cyprus het boevenduo Joris en Boris tegenkomt en een spannend avontuur met hen beleeft. Rick is de grote broer van tieneridool Ralf Mackenbach, die afgelopen jaar in de film Sinterklaas en het Raadsel van 5 December speelde van regisseur Martijn van Nellestijn en producent Erik-Jan Slot.

Deze week starten de audities voor de rol van ‘het vriendinnetje’ van Rick. Naast Rick zitten beide regisseurs en producent Erik-Jan Slot in de jury. Donderdag vijf januari is de laatste auditieronde en gaan de tien overgebleven kandidaten de strijd aan om een rol in de Joris & Boris film te veroveren.

Het Grote Avontuur van Joris & Boris (werktitel) gaat over het gelijknamige komische boevenduo, gespeeld door Martijn van Nellestijn (Joris) en Richard de Ruijter (Boris), die op zoek gaat naar een waardevolle bezitting van hun voorouders op het eiland Cyprus. De film is in de zomer van 2012 in de Nederlandse bioscopen te zien.