web analytics

Run op kaarten 'Gooische Vrouwen'

Reacties zijn gesloten

Een week voor de release van de film Gooische Vrouwen, zijn al ruim 50.000 kaarten verkocht in de voorverkoop. Gooische Vrouwen gaat 10 maart landelijk in release in 145 zalen. Op dinsdag 8 maart vindt de première plaats in het DeLaMar theater in Amsterdam. Gelijktijdig kunnen 5000 ‘Gooische Vrouwen’- fans de film zien in veertien Pathé bioscopen. Er is een live-registratie van de rode loper vanuit het DeLaMar theater en simultaan met de echte première wordt ook de film vertoond in deze veertien zalen. De kaarten voor dit evenement zijn bijna uitverkocht.

Op 8 en 9 maart organiseren vele bioscopen speciale Gooische Vrouwen Ladies Nights en voorpremières. Ook deze Ladies Nights zijn nagenoeg uitverkocht. Wegens dit enorm succes is de reguliere kaartverkoop inmiddels van start gegaan.

De film gaat over vier vriendinnen in Het Gooi die hard toe zijn aan vakantie om weer een beetje tot zichzelf te komen. Zij worden gespeeld door Linda de Mol, Susan Visser, Tjitske Reidinga en Lies Visschedijk. De regie van de film is in handen van Will Koopman. Talpa Fictie produceert de film in coproductie met Column Film en Millstreet Films.

Independent Films brengt Gooische Vrouwen op 10 maart 2011 uit in de bioscoop.