web analytics

Schuurmans in nieuwe thriller VPRO

Reacties zijn gesloten

Daan Schuurmans en Theo Maassen spelen de hoofdrollen in de nieuwe actiethriller De Macht van Meneer Miller, die vanaf november primetime te zien is op Nederland 3. Dat heeft de VPRO donderdag laten weten. Schuurmans speelt Michael Bellicher, adviseur bij een groot accountantsbureau. Vlak na een belangrijke promotie komt hij erachter dat het bedrijf waar hij werkt verwikkeld is in duistere zaken. Maassen neemt de rol van ‘bad guy’ Huib Breger op zich in de vierdelige serie.

Als een collega van Michael dood gevonden wordt, gaat hij op onderzoek uit. Hij ontdekt een politiek complot, waarbij op wereldwijde schaal informatie wordt vervalst. Nu zitten de moordenaars echter achter hem aan. Gaat Michael hier levend uitkomen en lukt het hem om het complot te ontrafelen?

De VPRO en Pupkin Film starten in de zomer met de opnamen van De Macht van Meneer Miller. Het scenario wordt geschreven voor Edward Stelder en Pieter Kuijpers. De regie is in handen van David Lammers en Peter de Baan.

Schuurmans speelde begin dit jaar nog in de VPRO-serie ‘Bernhard, Schavuit van Oranje’. Die vierdelige reeks was een groot succes op Nederland 1 met gemiddeld 1,8 miljoen kijkers.

De Macht van Menner Miller is vanaf zondag 7 november vier weken lang om 20.20 uur te zien op Nederland 3.

Bron: Mediacourant.nl