web analytics

Scouting For Girls zingen titelsong 'Loft'

Reacties zijn gesloten

De Britse band Scouting For Girls verzorgt de titelsong van de Nederlandse film Loft. De heren zijn donderdag in Amsterdam om de videoclip voor het nummer Take a Chance op te nemen.”We zijn vereerd dat we deel uit mogen maken van dit project”, reageert Roy Stride, zanger van Scouting For Girls, voor de camera van Novum Nieuws.

“Onze muziek is vaker gebruikt in films, maar dit is de eerste keer dat een nummer echt deel uitmaakt van een film.” De heren, die dit jaar doorbraken met de single This Ain’t a Love Song, zijn voor het eerst in het buitenland voor de opnamen van een clip. “En er zijn stukjes van de film te zien in de video, dus je ziet echte acteurs in plaats van alleen ons drie”, grapt Stride.Take A Chance is de derde single van het tweede album van de Britten.
 
De titelsong van Loft is een ballad over liefde, vertrouwen en vechten voor een relatie. Die thema’s sluiten aan bij Loft, die gaat over vijf getrouwde mannen die in het geheim een appartement delen voor hun buitenechtelijke avontuurtjes.
 
De Nederlandse film, met hoofdrollen voor onder anderen Kim van Kooten, Anna Drijver, Barry Atsma en Jeroen van Koningsbrugge, is vanaf 16 december te zien in de bioscopen. Tegen die tijd komen de heren van Scouting For Girls weer naar Nederland voor de première. “We kunnen niet wachten tot we de film helemaal kunnen zien”, vertelt Stride. “We hebben kleine stukjes gezien, maar weten nog niet hoe het afloopt.”

Loft is een remake van de gelijknamige Belgische film uit 2008. Het is de best bezochte film ooit bij de zuiderburen.

Bron: Novum