web analytics

Sinterklaasfilms Van Nellestijn meer dan miljoen keer bezocht

Reacties zijn gesloten

Regisseur Martijn van Nellestijn heeft met zijn succesvolle reeks Sinterklaasfilms vandaag de miljoenste bioscoopbezoeker in de Benelux ontvangen. Producent Erik-Jan Slot reikte vandaag aan regisseur Van Nellestijn en zanger Gerard Joling de award voor de miljoenste bezoeker uit. De vierde bioscoopfilm, Sinterklaas en het Raadsel van 5 December, draait momenteel in de bioscoop. Gerard Joling is net als Van Nellestijn en Slot vanaf het begin betrokken bij de bioscoopfilms.

Van Nellestijn en Slot zijn apetrots op hun nieuwe award: “wij zijn erg blij met al onze prijzen, maar deze award is voor ons zeer bijzonder. Dat een miljoen mensen onze films hebben bezocht is ongelofelijk en wij zijn daar ontzettend trots op”.

“Ik ben sprakeloos. Wat ontzettend leuk dat ik als enige zanger in Nederland al vier jaar lang in de bioscoop een succes ben. Om te gieren”, lacht Gerard Joling na de uitreiking.

De vorige Sinterklaasfilms, Het Geheim van het Grote Boek, De Verdwenen Pakjesboot en het Pakjes Mysterie waren in de Benelux een groot succes. Sinterklaas en het Raadsel van 5 December ontving vorige week de Gouden Film voor de 100.000ste bezoeker.