web analytics

'Sonny Boy' krijgt speciale DVD-release

Reacties zijn gesloten

De film Sonny Boy, naar de gelijknamige bestseller van Annejet van der Zijl, beleefde gisteren een zeer geslaagde première in het Circustheater in Den Haag. Vele prominenten genoten van de eerste grote nationale productie van het jaar. De film van Maria Peters (Kruimeltje, Pietje Bell) zal vanaf 27 januari  door het hele land te zien zijn.

Voor de DVD release is, in samenwerking met de producent en de regisseur, gekozen voor een speciale limited edition die enkel online te bestellen is tot en met 31 maart 2011 bij verschillende online retailers. Dit kan vanaf de dag van de bioscooprelease op donderdag 27 januari.

Deze speciale editie is gelimiteerd en tijdelijk verkrijgbaar. De DVD verschijnt in een luxe verpakking: een boekje met exclusief beeldmateriaal en tekst van Annejet van der Zijl. De DVD bevat unieke extra’s die een kijkje geven achter de schermen van deze grote productie. En inzicht geven in dit indrukwekkende verhaal.

Sonny Boy is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een verboden liefde. Rika (Ricky Koole)verlaat haar man vestigt zich in Den Haag. Dan begint de strijd om haar kinderen te kunnen zien en om het hoofd boven water te houden. Ze ontmoet de 17 jaar jongere Surinaamse Waldemar (Sergio Hasselbaink). Hij wil in Nederland studeren, maar ontdekt dat dat niet zo maar gaat. Beiden komen in een vijandige wereld nader tot elkaar. Als Rika zwanger blijkt te zijn, het schandaal is niet te overzien en de Tweede Wereldoorlog staat op uitbarsten…

De speciale editie van Sonny Boy verschijnt 26 mei en is enkel online te bestellen.

Een gedachte over “'Sonny Boy' krijgt speciale DVD-release

  1. hallo,

    ik ontdek nu pas het bestaan van de special edition, is er misschien toch een mogelijkheid dat deze nu nog te bestellen is?

Reacties zijn gesloten.