web analytics

Speciale vertoning en Q&A ‘De Geheimen van Barslet’

Reacties zijn gesloten

Zaterdag 12 november opent EYE de deuren voor dramaliefhebbers met een speciale preview van de nieuwe Nederlandse serie De Geheimen van Barslet, die in 2012 op tv wordt vertoond. De serie is geregisseerd door Boris Paval Conen en is een coproductie van Waterland Film & TV, NTR en NCRV. De zeven afleveringen over de vreemde gebeurtenissen in het vredige dorpje Barslet kunnen nu in één marathonsessie worden bekeken. Op het programma staat ook een Q&A met regisseur en cast en crew, onder wie acteurs Sallie Harmsen en Martijn Lakemeijer. Gespreksleider is Gawie Keijser, filmjournalist van De Groene Amsterdammer. Het programma begint om 13.00.

De Geheimen van Barslet is een zevendelige dramaserie over het ogenschijnlijk doodgewone dorpje Barslet. Ogenschijnlijk, want onder het oppervlak borrelen drama’s, geheimen en verdriet. Wanneer vreemde gebeurtenissen het dorp uit balans brengen – een kleuter kan de toekomst voorspellen, het regent vissen op klaarlichte dag – tonen de dorpelingen hun ware aard. Tot de cast behoren onder andere Dragan Bakema, Sallie Harmsen, Mohammed Azaay en Sanneke Bos.

Wilt u bij deze speciale vertoning aanwezig zijn? Bestel dan nu uw kaarten via de website van EYE of bel 020-5891400. Kaarten zijn al verkrijgbaar vanaf €5,50!