web analytics

Sterrencast ‘Verliefd op Ibiza’ gepresenteerd

Reacties zijn gesloten

Op het zonnige Ibiza is vandaag de sterrencast van de film Verliefd op Ibiza gepresenteerd. Hoofdrollen in de nieuwe film van Johan Nijenhuis (Costa!, Bennie Stout) zijn er onder meer voor Jim Bakkum, Kim Feenstra, Rick Engelkes en Willeke van Ammelrooy.

Ook Jan Kooijman, Simone Kleinsma, Kimberley Klaver, de broertjes Gottlieb, Marly van der Velde, Sanne Vogel, Lone van Roosendaal, Armin van Buuren en Gigi Ravelli zullen in de film te zien zijn. De opnames voor Verliefd op Ibiza gaan volgende maand van start. De film verschijnt volgend voorjaar in de bioscopen.

“Ibiza is heet. Niet alleen door de zon. Het eiland werkte eerst als een magneet op hippies. Daarna volgde de dance-scene. Nu heeft de beau monde het eiland ontdekt en vinden BN-ers en topvoetballers er hun stek. Het is daarmee een prachtige arena geworden voor een film met verschillende verhaallijnen,” vertelde regisseur Johan Nijenhuis eerder. “Het wordt een grote film, waarin de hoofdpersonen tussen de 20 en 40 jaar zijn en van alles het grootste willen: De grootste liefde op het mooiste dansfeest met de vetste DJ. En als toppunt van geluk het meest ultieme huwelijk in het meest prestigieuze penthouse. Pas dan ben je echt gelukkig!”