web analytics

Teaser 'All Stars 2: Old Stars' online

Reacties zijn gesloten

De opnames voor All Stars 2: Old Stars zijn inmiddels in volle gang, en distributeur Independent Films heeft al een eerste teaser gelanceerd. Bekijk hem hieronder.

All Stars gaat over een groep van zeven vrienden die al van jongs af aan ieder weekend een potje voetbal spelen bij hun club Swift Boys. Winnen doen ze bijna nooit, maar daar gaat het al lang niet meer om.

Door een onverwachts huwelijk van één van de jongens trakteren ze zichzelf in Old Stars op een ‘ouderwets trainingskamp’ in de vorm van een lang weekend Barcelona, inclusief het bijwonen van ‘El Clasico’. Maar bij de Swift Boys gaat niets volgens plan. Noodgedwongen haasten ze zich in het busje van Harry’s Tuincentrum om op tijd in Barcelona aan te komen, met de nodige obstakels: het Belgische wegennet, Duitse vakantiegangers en de Franse politie. Gaandeweg vragen de jongens zich af wat er van hun ooit zo mooie toekomstplannen terecht is gekomen. Of ze het leven leiden dat ze ooit voor ogen hadden. En of de ‘tweede helft’ nu al begonnen is …

All Stars 2: Old Stars draait vanaf 13 oktober in de bioscoop.