web analytics

Thekla Reuten in ‘Overspel 3’

Reacties zijn gesloten

Afgelopen week zijn de opnamen gestart voor het derde seizoen van Overspel. Aan de vaste cast, bestaande uit onder meer Sylvia Hoeks, Ramsey Nasr en Fedja van Huet, zijn onder meer Thekla Reuten en Yannick van de Velde toegevoegd.

Het is voor Reuten de eerste keer in zestien jaar dat ze een vaste rol heeft in een Nederlandse serie. Van de Velde was eerder onder meer te zien in In Oranje en De brief voor de koning.

Overspel 3 speelt twee jaar na het eind van seizoen twee. Couwenberg (Prins) zit in de gevangenis, voor chantage van een wethouder. Maar hij is niet veroordeeld voor alles wat hij zijn voormalige advocaat Steenhouwer (Van Huêt) heeft aangedaan. Dit onrecht vreet aan Steenhouwer, terwijl hij probeert een gewoon leven op te bouwen met fotograaf Iris (Hoeks). Hij lijkt zijn kans op recht te krijgen als de mysterieuze Anna zich meldt, die ook een grote wrok tegen zijn grote vijand lijkt te hebben. Ondertussen is de familie Couwenberg in rep en roer omdat zoon Björn in het huwelijk wil treden met een hoertje van wie hij denkt dat ze echt verliefd op hem is.