web analytics

Thomas Acda maakt regiedebuut

Reacties zijn gesloten

Thomas Acda, bekend als musicus en songwriter in Acda & De Munnik, en als acteur in films zoals Lover of Loser, In Oranje, Lek en Alles is liefde maakt volgend jaar zijn regiedebuut met de film TXT.

TXT is een romantische komedie over ‘het lastige van de liefde’. Acda: ‘TXT is een romantische komedie over het lastige van liefde, zeker als je elkaar alleen maar via tekst messages kent. Maar dan wel in New York!’ Acda bedacht het idee voor de film tijdens het volgen van een scenarioworkshop aan de New York Film Academy.

De film zal worden geproduceerd door Shooting Star Filmcompany (Hans Pos en Dave Schram, producenten van o.a. Sonny Boy, Kruimelje, Pietje Bell, en de Carry Slee- films) in co-productie met de in Amerika werkende Jan Roelfs (production designer van o.a. Peter Greenaways The Cook The Thief his Wife and her Lover, Andrew Niccol’s Gattaca, Gillian Armstrong’s Little Women, Robert Redford’s Lion for Lambs, Oliver Stone’s Alexander en World Trade Center en co-producer van Vincent Bals Minoes).

De film zal begin 2011 in New York worden opgenomen met een grotendeels Amerikaanse cast. TXT moet in het najaar van 2011 in de zalen te zien zijn.

Reacties zijn gesloten.