web analytics

Trailer 'Rabat' in première

Reacties zijn gesloten

Vandaag is de officiële bioscooptrailer van de film Rabat in première gegaan. De film is vanaf 9 juni te zien in de bioscopen. Bekijk de trailer hieronder.

Rabatis de debuutfilm van Habbekrats, met in de hoofdrol Nasrdin Dchar (o.a.  Oumi, Maria Goos), Marwan Chico Kenzari (Loft, Toneelgroep Amsterdam)  en Achmed Akkabi (Sterke Verhalen) en draait vanaf 9 juni in de Nederlandse en Belgische bioscopen. Rabat is geregisseerd door Jim Taihuttu en Victor D. Ponten en geproduceerd door Julius Ponten en Frieder Wallis.

Rabat is een roadmovie die de kijker meeneemt op de reis van de drie vrienden Nadir (Nasrdin Dchar), Abdel (Achmed Akkabi) en Zakaria (Marwan Chico Kenzari). Als Nadir van de ene op de andere dag de oude taxi van zijn vader van Amsterdam naar Rabat moet rijden, nodigen zijn twee beste vrienden zichzelf uit om met hem mee te gaan. De reis voert het drietal door het Europese landschap naar de Marokkaanse hoofdstad. Nieuwe werelden, ontmoetingen onderweg en het geheime reisdoel van Nadir zetten naarmate ze dichter bij Rabat komen de vriendschap steeds verder onder druk.