web analytics

Trailer western Roel Reiné online

Reacties zijn gesloten

Roel Reiné timmert de laatste jaren hard aan de weg in de Verenigde Staten. Momenteel zit hij in de afrondingsfase van zijn western ‘Dead in Tombstone’, met o.a. Mickey Rourke. Bekijk hier de trailer.

Rourke is onder meer bekend van de films The Wrestler, Nine ½ Weeks en Sin City. Voor eerstgenoemde werd hij twee jaar geleden genomineerd voor een Oscar. Andere acteurs die grote rollen in de film vertolken zijn Anthony Michael Hall (The Breakfast Club) en Danny Trejo (Machete). Dead in Tombstone gaat over een crimineel die na zijn dood zijn ziel aan de duivel verkoopt om wraak te nemen.

Guerrero Hernandez (Danny Trejo) is de leider van de bende van de Blackwater outlaws. Maar na het lossnijden van zijn halfbroer, Red (Hall), uit de gevangenis, krijgt Guerrero’s plan om de mijnbouwstad Edendale te plunderen een spectaculaire wending; hij wordt bedrogen door zijn halfbroer en sterft hierbij. Na het maken van een deal met de duivel (Rourke), komt Guerrero terug uit de dood om een jaar later wraak te zoeken. De stad, die is hernoemd naar Tombstone, zal in de stoffige straatjes spoedig tot aan de knieën in een rivier van bloed zitten.