web analytics

Vader en zoon De Lint samen in film

Reacties zijn gesloten

Acterende vader en zoon Derek en Mick de Lint zijn binnenkort voor het eerst samen op het witte doek te zien. Op het Nederlands Film Festival (NFF) gaat op 23 september de korte film Villa Josephine in première, waarin beide acteurs spelen.

Dat heeft regisseur Vincent van de Wijngaard maandag gemeld. De film vertelt over Levi (Derek de Lint) die terug keert naar het huis van zijn grootouders waar hij opgroeide. In flashbacks, waarin Levi wordt gespeeld door Mick de Lint, wordt onthuld wat er in zijn jeugd is gebeurd bij dit verlaten landhuis.

Acteur Derek de Lint (60) was de afgelopen veertig jaar te zien in meer dan zeventig film- en televisieproducties, waaronder Soldaat van Oranje, Dossier Verhulst, Poltergeist, Zwartboek en Gooische Vrouwen. Zijn zoon Mick de Lint (28) is vooral bekend als Jasper Klein uit soapserie Onderweg naar Morgen.

Het is nog niet duidelijk wanneer Villa Josephine na het filmfestival te zien zal zijn. De dertigste editie van het NFF heeft plaats van 22 september tot en met 1 oktober in Utrecht.

Bron: ANP