web analytics

Winnaar 'Pizzamaffia' titeltrack bekend

Reacties zijn gesloten

Deze week werd tijdens het SLAM! FM-programma De Avondploeg de winnaar bekend gemaakt van Pizzamaffia online Titeltrack Talentcall.  Na een live rapbattle tussen de twee genomineerden in het dagelijkse avondprogramma van DJ Daniel Lippens, is door regisseur Tim Oliehoek (Vet Hard, Spion van Oranje, Shouf Shouf de serie) en Fouradi (1Ding) de Amsterdamse Omar Dhamani gekozen tot winnaar. Omar Dhamani zingt mee op de titeltrack en zal te zien zijn in de videoclip samen met het rapduo Fouradi. De zoektocht naar muzikaal talent via de website http://www.pizzamaffia.nl/ leverde honderden inzendingen op.

Pizzamaffia, gebaseerd op het gelijknamige boek van Khalid Boudou en bekend van de bestseller Het Schnitzelparadijs, gaat over de neven Brahim en Haas die in de snelle wereld van pizzakoeriers en veeleisende bazen, hun vriendschap, familie-eer en ambities hoog proberen te houden. Een wereld waar je niet alleen snel op de weg moet zijn, maar ook rap van tong. 

Pizzamaffia wordt geproduceerd door IDTV Film, in coproductie met Dutch Media Pictures en Benelux Film Distributors. BNN is coproducerende omroep.  De film komt tot stand met steun van Suppletieregeling Filminvesteringen Nederland, CoBO Fonds en het Nederlands Fonds voor de Film. De film, met in de hoofdrollen Mamoun Elyounoussi (Het Paard van Sinterklaas, Coach) en Iliass Ojja (Shouf Shouf Habibi), draait vanaf 17 februari 2011 in de bioscopen.

Bron: BFD Film