web analytics

Prijsvraag: Win de DVD van ‘Penoza III’!

Reacties zijn gesloten

penozaseizoen2

In samenwerking met distributeur JustBridge Entertainment en Triple P Entertainment mag Neerlands Filmdoek drie keer de DVD van de succesvolle en populaire Nederlandse serie Penoza (seizoen 3) weggeven. Lees snel verder om erachter te komen hoe je aanspraak kunt maken op een exemplaar!

Win de DVD van ‘Penoza III’
In samenwerking met distributeur JustBridge Entertainment en Triple P Entertainment geeft Neerlands Filmdoek drie exemplaren weg van de Nederlandse serie Penoza III. In de onderwereld heeft Carmen (Monic Hendrickx) sinds het einde van vorig seizoen de teugels strak in handen. Samen met Reina (Eva van de Wijdeven) en Berry (Loek Peters) leidt ze de drugslijnen en handel met Rosales (Gabriël Aguilera) soepel. Ze heeft haar opvolger gevonden en hoopt hierdoor veilig met pensioen te kunnen gaan. Ook als moeder heeft ze de gezinssituatie in rustig water kunnen leiden. Tot opeens alles mis begint te gaan en het gevaar van alle kanten oprukt. Hierdoor is haar leven en dat van haar dierbaren niet meer veilig.

De DVD van Penoza III ligt inmiddels ook al in de winkel.

penozaseizoen3dvd

Wat moet je doen?
Het is heel simpel. Geef antwoord op onderstaande vraag, vul uw naam en uw emailadres in in de daarvoor bestemde velden hieronder, en klik op verzenden. U maakt dan automatisch kans op een exemplaar.

VRAAG:

“Hoe heet de Amerikaanse remake van Penoza?

[contact-form-7 id=”20525″ title=”PRIJSVRAAG”]

Deze actie loopt van 21 januari tot en met 4 februari 17.00 uur. Op 5 februari zullen de winnaars bericht ontvangen. 

Onze disclaimer lees je hier.