web analytics

Prijsvraag: win De Muts van ’63!

Reacties zijn gesloten

Komende donderdag gaat De Hel van ’63 in première, de nieuwe film van Steven de Jong over de Elfstedentocht van 1963. Van de tienduizend starters wisten slechts 136 schaatsers de finish te halen. De tocht werd gekenmerkt door enorme kou, een Noorderstorm, vreselijke valpartijen en andere nare ongelukken. Om de kou tegen te gaan droegen veel renners een speciale muts. Unox komt nu met De Muts van ’63, een eerbetoon aan de helden die in de ijskoude winter van ’63 de Elfstedentocht reden en al dan niet volbrachten. NeerlandsFilmdoek stelt haar bezoekers in staat deze muts te winnen. Hoe? Kijk snel verder!

De Muts van 63
Samen met de première van de film De Hel van 63, over de barre Elfstedentocht in 1963, gaat op 13 december tevens de Muts van ‘63 in première. De Muts van ’63 is een eerbetoon aan de helden die in de ijskoude winter van ’63 de Elfstedentocht volbrachten. In De Muts van ’63  blikken de schaatsers terug op de barre tocht en hun overwinning. Of ze het koud hadden? “Nee hoor, kou zit tussen je oren”, aldus het verrassende commentaar van Reinier Paping. Bekijk de trailer hieronder. Meer informatie op www.demutsvan63.nl.

Om onze lezers deze winter te behoeden voor de kou, mogen we vijf originele mutsen weggeven.

[contact-form 1 “Contactformulier 1”]

Deze actie loopt van 14 tot en met 21 december, de winnaars zullen daarna zo snel mogelijk bekend worden gemaakt.

Onze disclaimer lees je hier.

.

3 gedachten over “Prijsvraag: win De Muts van ’63!

  1. Mijn zoontje Bas heeft meegedaan, maar er is nooit een uitslag van deze prijsvraag gekomen. Hoe zit dat met die muts?

  2. De mutsen zijn inmiddels al geruime tijd verstuurd. Door de verhuizing van de site zijn we indertijd (zie ik nu) vergeten de winnaars op de homepage bekend te maken, individueel hebben ze wel bericht gehad en de muts inmiddels ontvangen.

Reacties zijn gesloten.