web analytics

Prijsvraag: Win de DVD van ‘Doris’!

Reacties zijn gesloten

doris

In samenwerking met distributeur Source 1 Media mag Neerlands Filmdoek drie keer de DVD van de Nederlandse comedy Doris weggeven. Lees snel verder om erachter te komen hoe je aanspraak kunt maken op een exemplaar!

Win de DVD van ‘Doris’
In samenwerking met distributeur Source 1 Media geeft NeerlandsFilmdoek drie exemplaren weg van de Nederlandse comedy Doris, die momenteel wordt uitgezonden door Net5. Doris vertelt het verhaal van Doris Dorenbos (Tjitske Reidinga), die noodgedwongen door een scheiding moet verhuizen van een luxe villa naar een benedenwoning in Amsterdam. Ze woont samen met haar puberzoon Willem (16) en dochter Sien (13). Doris heeft veel moeite om te wennen aan haar nieuwe levensstijl en probeert er het beste van te maken. Haar ex-man Walter (Gijs Scholten van Aschat), tevens de vader van de kinderen, komt regelmatig bij haar langs. Doris vindt steun bij goede vriend Tim (Jacob Derwig) en haar ouders.

De DVD van Doris ligt vanaf 14 november in de winkel.

dorisdvd

Wat moet je doen?
Het is heel simpel. Geef antwoord op onderstaande vraag, vul uw naam en uw emailadres in in de daarvoor bestemde velden hieronder, en klik op verzenden. U maakt dan automatisch kans op een exemplaar.

VRAAG:

“In welke recente film waren Tjitske Reidinga en Jacob Derwig ook samen te zien?”

[contact-form-7 id=”20525″ title=”PRIJSVRAAG”]

Deze actie loopt van 28 oktober tot en met 13 november 17.00 uur. Op 14 november zullen de winnaars bericht ontvangen. Vanaf die dag is de DVD ook voor eenieder te koop in de winkel!

Onze disclaimer lees je hier.