web analytics

Win de filmeditie van het boek Mijn Vader is een Detective!

Reacties zijn gesloten

Vanaf 8 april draait de jeugdfilm Mijn Vader is een Detective! in de bioscoop. Neerlands Filmdoek mag, in samenwerking met A’dam Films, drie exemplaren van de filmeditie van het gelijknamige boek verloten onder haar lezers. Lees snel verder hoe je kans kunt maken op deze prachtige prijs!

 

 

 

De Film
Sam, Sterre en Ortwin zijn al jaren bevriend. Met z’n drieën schieten ze Sam’s vader Max te hulp bij het zoeken naar een gestolen, zeldzame papegaai. Maar dan wordt Max tijdens hun speurtocht ontvoerd door een bende criminelen. De kids zetten een achtervolging in met een speedboot en belanden op een geheimzinnig forteiland.

 

Geregisseerd door Will Wissink (Dropouts) met in de hoofdrollen Cees Geel, Tygo Gernandt, Camilla Siegertsz, Tjeerd Melchers, Rick Mackenbach en Jasmin Pasteuning.

 

Het Boek
Tegelijk met de film verschijnt het boek: Mijn Vader is een Detective, Het Geheimzinnige Forteiland. Spanning, avontuur, verliefdheid, jaloezie en vriendschap, je vindt het allemaal in dit verhaal!

 

Mijn Vader is een Detective, Het Geheimzinnige Forteiland is het superspannende verhaal over drie kinderen die op elkaar aangewezen zijn wanneer ze in een griezelig avontuur belanden. Het boek is geschreven door Zebi Damen, die ook het scenario voor de gelijknamige film heeft geschreven. Het boek bevat het complete verhaal én 32 full colour pagina’s met exclusieve foto’s van de filmopnamen, interviews met de drie jonge hoofdrolspelers (Tjeerd Melchers, Jasmin Pasteuning en Rick Mackenbach), de regisseur (Will Wissink) en de scenarioschrijfster (Zebi Damen) en allerlei leuke en grappige weetjes over de film.

 

 

Wat moet je doen om kans te maken op de filmedie van het boek?
Om kans te maken op een van de drie exemplaren laat je beneden dit bericht een reactie achter (vergeet niet je e-mail adres in te vullen!). Vertel ons in je bericht wat het spannendste is dat je ooit hebt meegemaakt, (n)ooit hoopt mee te maken of wat de spannendste filmscène is die je ooit hebt gezien. De drie beste of meest originele inzendingen worden beloond met een boek.

 

Deze actie loopt van 24 maart tot 16 april. De winnaars zullen daarna zo snel mogelijk bekend worden gemaakt.

 

Onze disclaimer lees je hier.

 

Trailer film

48 gedachten over “Win de filmeditie van het boek Mijn Vader is een Detective!

 1. Ik ben ooit achterna gezeten door een zwerm bijen. Toen mijn vrouw dat zag is zei met de tuinslang gekomen en heeft ze de bijen weggejaagd. maar ik dacht echt dat ik dood ging……

 2. Ik vind veel scènes uit The Birds erg spannend … vooral wanneer ze met zijn allen het huis belagen.

 3. De spannendste filmscène vond ik de eindscène uit The Blair Witch Project. Krijg nog rillingen als ik eraan denk…

 4. Wat mijn persoonlijk het engste op de wereld lijkt is alleen in een kamer met Catherine Keyl

 5. De Saw films vind ik heel eng. Al denk ik dat Mijn vader is een detective goed in de buurt kan komen

 6. Het allerspannendste vond ik voor het eerst zelf op de snelweg rijden! Tijdens de rijlessen ging dit al moeizaam, maar toen ik dus de eerste keer zelf moest invoegen en er geen ruimte was… heb ik wel even flink gezweet! Ik heb me uiteindelijk tussen 2 vrachtwagens in moeten wurmen…

 7. De telefoonscene uit de film scream .
  Deze film zit vol spannende momenten

 8. Op vakantie in Spanje had het schoonmaakpersoneel , toen we even niet op de kamer waren, de baby meegenomen (omdat ze huilde) zonder enig bericht achter te laten.
  De angst die ik toen had hoop ik nooit meer mee te maken.

 9. Ik hoop echt ,maar dan ook echt nooit, dat ik word achternagezeten door een clown .Want dat vind ik pas echt eng ! Die enge rode neus en zo’n neplach Brrrrrrr krijg nu al de rillingen !!!

 10. Ik moet toch wel zeggen dat ik enorme hoogtevrees heb, dus een vakantie naar Oostenrijk was nou niet echt een aanrader, zeker niet als je in een cabinelift gaat zitten, en die vervolgens halverwege voor maar liefst 1,5 uur stil staat door een storing, ik heb er nog nachtmerries van 🙁

 11. s’Avonds laat een boswandeling maken (bij een bungalowpark in het oosten van het land)en vervolgens de weg kwijt raken!!! Je wilt niet weten hoeveel enge geluiden er in het donker in het bos zijn! Alle bomen lijken op elkaar (en zag ik daar nou iemand zitten?) Toen ik eindelijk licht zag in de verte van huizen (en toen nog vervolgens ruim anderhalf uur moest lopen om terug op het park te komen) heb ik gehuild van blijdschap!

 12. Toen ik drie was werd ik ’s nachts wakker van een stevige aardbeving. Dat was schrikken! Ik hoop dat mijn lieve kindertjes die nu in bed liggen dat nooit mee hoeven te maken.

 13. Me ouders zijn me ooit vergeten in het bos en toen heb ik daar drie nachten gezeten zonder eten. eng!

 14. toen ik achterna werd gezeten door een zwerm wespen in duitsland notabene!

 15. De scène waarin Jack Nicholson zijn hoofd door de deur steekt in The Shining vind ik de engste filmscène die ik ken.

 16. Onze engste vakantie was in de Alpen, Oostenrijk. Tijdens een skiles brak er op de piste naast ons een gletsjer los, we zagen sommige mensen gewoon onder de sneeuw verdwijnen!

 17. Ik weet nog hoe ik vroeger altijd met angst de bioscoop uitkwam na Friday the 13th part 1, 2 etc. Toen we later in het bos op kamp gingen met onze kinderen, dacht ik daar s nachts steeds aan terug..

 18. Het engste wat ik ooit heb meegemaakt is dat ik s;nachts een vreemd geluid onder mijn bed hoorde. Het piepte en krabbelde. Het zweet brak mij uit. Ik was hartstikke bang. Toen ik na een poosje moed verzameld te hebben onder mijn bed keek keken 2 gifgroene ogen mij aan! Het bleek de kat te zijn!

 19. Ik heb veel enge boeken gelezen, maar momenteel is mijn engste herinnering die aan Bag of bones van Stephen King. Vreselijk eng (alhoewel als ik over het verhaal nadenk in mijn hoofd valt het wel mee, tijdens het lezen was het absoluut eng!)

 20. Exorcist vind ik erg enge film. Vooral de opbouw van spanning is erg goed in deze film. Ik vindt de engste films vaak de films waarin je fantasie geprikkeld wordt het spannends.

 21. Engste film: toen ik 4 jaar was: Bambi…die jagers, het vuur en de dood van de moeder van Bambi.
  Vreselijk eng!!

 22. Ik was op Sumatra een keer verdwaald in de jungle, en toen ik dacht dat ik het pad weer gevonden had, bleek het een vers tijgerspoor te zijn…..ik ben heel snel de andere kant op gelopen, steeds achteromkijkend of er geen tijger achter me aan kwam.

 23. eng is een groot begrip maar musquitos die gisteren op hoor tv was vond ik wel engig en wat teveel van het goede soms zijn enge films wel wat te theatraal.
  maar een grote rat naast mijn visstoeltje als het gaat schemeren ook wel eng.

 24. vreselijk eng vind ik in een kamer zitten waar van die grote dikke vette zwarte spinnen zitten ( je weet wel die je kunt horen lopen op het zeil ) bbbrrrr dood eng

 25. de engste film die ik ooit heb gezien was de it zo een clown die kleine kindertjes op eet brbbbbbbbbbbbbbrrrrrrrrrrr

 26. het afkoppelen van een wagon van de trein,
  terwijl we sliepen, maar we kwamen ergens anders uit dan we dachten……..
  in Inssbruck i.p.v. Jenbach…., 1 uur rijden met de taxi bracht uitkomst…
  we waren weer waar we moesten zijn, maar
  het was wel erg kostbaar…. en gevaarlijk zonder paspoort en geld op zak !!!!!

 27. Het engste wat ik ooit heb meegemaakt is, dat ik mijn zoon net voor de bumper van een auto kon weghalen…
  En dat ik zag hoe hij van een stenen trap hoofd eerst afviel…

 28. ik heb ter nauwernood een aanrijding met een vrachtwagentje overleefd mijn MTB in puin , zelf ben ik er redelijk goed vanaf gekomen alleen nog continu hoofd en nekpijnen en daarvoor stevige dagelijkse dosis pijnmed nodig om actie te kunnen blijven als vader van vier kinderen en een baan in de gezondheidszorg.Maar overleven is het het belangrijkste … het idee mijn kinderen niet verder te zien (opgroeien) en mijn vrouw en kinderen alleen achter te moeten laten, was onverteerbaar al zou ik na mijn dood onze eerste dochter die overleden is wel terug zien, maar het was mijn tijd nog niet.

 29. toen ik zo ongeveer een jaar of 9 was,zaten mijn nicht en ik op de dorpel van hun huis,dat was bij mijn tante thuis,plots ziet mijn ma een auto passeren en heel traag rijden met 4 mannen in, dan plots sleept ze ons in een ruk binnen en roept ze mijn tante om de sleutel die moest hem nog zoeken bovenop d ekast en mijn ma maar tieren, dat zijn die gangsters waar z eover bezig waren in tv!! dan heeft mijn tante toch nog de sleutel gevonden en ineens stonden er 2 van die mannen aan de deur, ze was juist op slot,ze belden aan om iets te vragen( ik weet niet meer wat) en mijn ma was heel kort tegen die mannen,terwijl liep mijn tante langs achter om ook de deur te sluiten, ze zijn dan heel traag weg gereden, en wij vol angst!! het heeft lang geduurd tot mijn ma met ons durfde buiten te komen om met ons naar huis te rijden, en dan naar de politie.mijn ma heeft lang de deur overdag ook op slot gedaan, ik had er nachtmerries van!! zo angstig dat iedereen was!!

 30. Heel veel jaren geleden, ik denk dat ik een jaar of 14 was, was ik een avond alleen thuis. Al zappend kwam ik uit bij de film Birds van Hitchcock.
  Dood en dood eng vond ik het.
  Het allerergste was het toen ik de volgende dag naar school fietste 12 kilometer verderop. Ik fietste langs een akker waar pas gemaaid was. Een hele zwerm vogels was neer gestreken en vloog opeens op.
  Ik heb nog nooit zo hard gefietst

 31. It van Stephen King, als je die hebt gezien dan vertrouw je echt geen enkele clown meer…….

 32. Silence of the lambs blijft voor mij de engste film door Anthony Hopkins, die vergeet ik echt nooit meer!

 33. De engste filmscene: it, daar was ik als kind doodsbang voor

 34. Toen ik door een hond gebeten was en bloedend in de auto naar het ziekenhuis reed was ik wel een beetje bang ja!

 35. Die nacht dat Benno de kids achterna zit vond ik iets te eng, had het namelijk niet verwacht… en ook Jaws die draaide m;n vader laatst.

Reacties zijn gesloten.