web analytics

Prijsvraag: 5×2 vrijkaartjes voor ‘This must be the Place’

Reacties zijn gesloten

Afgelopen donderdag ging de film This must be the Place, met in de hoofdrol Sean Penn, in Nederland in première. NeerlandsFilmdoek mag 5×2 vrijkaarten weggeven. Kans maken? Lees verder!

Win vrijkaarten voor This must be the Place
NeerlandsFilmdoek geeft 5×2 vrijkaarten weg voor de Europese co-productie This must be the Place van regisseur Paolo Sorrentino. In Nederland is de film sinds 26 april in de bioscopen te zien.

This must be the Place
Cheyenne, een rijke voormalige rockster die z’n pensioen maar saai en vermoeiend vindt, besluit op zoek te gaan naar de kwelduivel van z’n vader, een ex-nazi oorlogsmisdadiger die zich momenteel in de VS verschuilt. Als hij verneemt dat z’n vader op sterven ligt, reist hij naar New York in de hoop zich met hem te kunnen verzoenen. Het brengt hem op een bijzondere reis, wanneer blijkt dat zijn vader overleden is.

http://www.youtube.com/watch?v=4MyZghQpBz4&feature

Wat moet je doen?
Het is heel simpel. Mail uw antwoord op onderstaande vraag naar info@nlfilmdoek.nl. Vergeet niet uw naam en adres mee te sturen! U maakt dan automatisch kans op de vrijkaarten.

– Noem drie Nederlandse acteurs (mannelijk en/of vrouwelijk) die een rol speelden in een Hollywood-film.

Mail uw antwoord, naam en adres voor  maandag 7 mei 17.00 uur naar info@nlfilmdoek.nl en u maakt automatisch kans op de vrijkaarten.