web analytics

Prijsvraag: vrijkaarten voor ‘Love Eternal’

Reacties zijn gesloten

In samenwerking met onze partner Cinesud mag Neerlands Filmdoek drie keer twee vrijkaartjes weggeven voor een speciale vertoning van de film Love Eternal in Heerlen (Zuid-Limburg) op woensdagavond 7 meiLees snel verder om erachter te komen hoe je aanspraak kunt maken op de vrijkaartjes.

LOV

Win twee vrijkaartjes voor ‘Love Eternal’
In samenwerking met Cinesud geeft NeerlandsFilmdoek drie keer twee vrijkaarjtes weg voor de speelfilm Love Eternal met in de hoofdrol Robert de Hoog. Love Eternal vertelt het verhaal van de 26-jarige Ian Harding (De Hoog). Een onrustige jonge man die, na de plotselinge dood van zijn moeder, tien jaar lang zijn huis niet verlaat. Totdat hij gedwongen wordt een wereld te ontdekken waarvan hij het bestaan vergeten was. Hij begint deze buitenwereld, die hem vaak verwarrend en meedogenloos voorkomt, langzaam te ontdekken, evenals zijn eigen donkere kant. Juist wanneer dit alles hem dreigt te overweldigen, blijkt een levendige jonge vrouw met een vergelijkbaar verlies en trauma zijn enige hoop op redding.

Speciale vertoning in Heerlen
De vrijkaartjes voor de film zijn alleen geldig voor een speciale vertoning van de film in aanwezigheid van de producent (Reinier Selen) en componist (Bart Westerlaken) in Heerlen op woensdag 7 mei. Om 19.00 uur zullen de producent en componist geïnterviewd worden in de zaal. Om 20.00 uur start de vertoning van de film. Na afloop is er nog een Q&A en een borrel. Klik hier voor meer informatie.

Wat moet je doen?
Het is heel simpel. Geef antwoord op onderstaande vraag, vul uw naam en uw emailadres in in de daarvoor bestemde velden hieronder, en klik op verzenden. U maakt dan automatisch kans op de vrijkaartjes. Op 2 mei krijgen de winnaars bericht.

VRAAG:

“In welke film van Steven Spielberg was hoofdrolspeler Robert de Hoog te zien?”

[contact-form-7 id=”20525″ title=”PRIJSVRAAG”]

Deze actie loopt van 9 april tot en met 17 april 17.00 uur. Op 18 april zullen de winnaars bericht ontvangen en worden de kaartjes naar ze toegestuurd. Supernova is vanaf 17 april te zien in de Nederlandse bioscopen.

Onze disclaimer lees je hier.