web analytics

Prijsvraag: Win de DVD van ‘Alleen maar nette Mensen’!

Reacties zijn gesloten

Alleenmaarnettemensen

In samenwerking met distributeur A-Film Home Entertainment mag Neerlands Filmdoek drie exemplaren weggeven van de DVD van Alleen maar nette Mensen.  Lees snel verder om erachter te komen hoe je aanspraak kunt maken op een exemplaar!

Win de DVD ‘Alleen maar nette Mensen’
In samenwerking met distributeur A-Film geeft NeerlandsFilmdoek drie DVD’s weg van Alleen maar nette Mensen. In Alleen maar nette Mensen volgen we een periode uit het leven van David Samuels, een Joodse jongeman uit het chique Amsterdam Oost-Zuid. David is een man met een opmerkelijke missie: het vinden van een ghetto fabulous queen met grote tieten en een dikke bil. Zijn ouders en vrienden verklaren hem voor gek, maar David zet zijn zoektocht onverschrokken voort. Deze leidt hem naar de Bijlmer, waar hij na een aantal wilde avonturen bedrogen uit lijkt te gaan komen. Zal David zijn ideale vrouw, een grote donkere seksgodin met booty én brains ooit vinden?

Wat moet je doen?
Het is heel simpel. Vul uw naam en uw emailadres in in de daarvoor bestemde velden hieronder, en klik op verzenden. U maakt dan automatisch kans op de DVD.

[contact-form-7 id=”20525″ title=”PRIJSVRAAG”]

Deze actie loopt van 30 januari tot 10 februari 17.00 uur. Op 11 februari zullen de winnaars bericht ontvangen.

Onze disclaimer lees je hier.