web analytics

Prijsvraag: Win DVD én boek van ‘De Groeten van Mike!’

Reacties zijn gesloten

groetenvanmike

In samenwerking met distributeur A-Film Home Entertainment mag Neerlands Filmdoek drie pakketten weggeven met niet alleen de DVD van de succesvolle familiefilm De Groeten van Mike!, maar ook het gelijknamige boek!  Lees snel verder om erachter te komen hoe je aanspraak kunt maken op een pakket!

Win de DVD én het boek van ‘De Groeten van Mike!’
In samenwerking met distributeur A-Film Home Entertainment geeft NeerlandsFilmdoek drie pakketten weg van Maria Peters’ nieuwste familiefilm De Groeten van Mike!. Naast de DVD ontvang je ook nog eens het gelijknamige boek! Mike ligt al maanden in het ziekenhuis en wil dolgraag naar huis. Maar als hij eindelijk beter is, komt zijn moeder hem niet ophalen. Een verpleegkundige schakelt daarop uit bezorgdheid Jeugdzorg in zodat Mike wordt ondergebracht in een pleeggezin. Belachelijk, vindt Mike. Hij weet ook wel dat zijn moeder soms wat teveel drinkt, maar hij kan toch ook voor zichzelf zorgen? Samen met zijn kamergenootje Vincent die in een rolstoel zit, bedenkt hij allerlei manieren om de plannen van Jeugdzorg te dwarsbomen. Maar de dag voor kerst moet Mike toch naar een jeugdinstelling. Lukt het hem om kerst thuis bij zijn moeder te vieren?

Wat moet je doen?
Het is heel simpel. Vul uw naam en uw emailadres in in de daarvoor bestemde velden hieronder, en klik op verzenden. U maakt dan automatisch kans op een pakket (DVD + boek).

[contact-form-7 id=”20525″ title=”PRIJSVRAAG”]

Deze actie loopt van 9 april tot en met 19 april 17.00 uur. Op 22 april zullen de winnaars bericht ontvangen.

Onze disclaimer lees je hier.