web analytics

Prijsvraag: Win vrijkaartjes voor ‘Mees Kees op Kamp’!

Reacties zijn gesloten
Mees Kees (credits: Guido van Gennep)
Mees Kees (credits: Guido van Gennep)

In samenwerking met distributeur Entertainment One Benelux mag Neerlands Filmdoek drie keer twee vrijkaartjes weggeven voor de film Mees Kees op KampLees snel verder om erachter te komen hoe je aanspraak kunt maken op de vrijkaartjes

Win twee vrijkaartjes voor ‘Mees Kees op Kamp’
In samenwerking met distributeur Entertainment One Benelux geeft NeerlandsFilmdoek drie keer twee vrijkaarjtes weg voor de vrolijke familiefilm Mees Kees op Kamp. In het vervolg op de succesvolle Mees Kees gaat klas 6b met Tobias, Sep, Rashida en alle andere bekende kinderen op kamp onder leiding van Mees Kees en mevrouw Dreus. Het moet vooral een léérzame werkweek worden. Maar als Dreus door haar rug gaat rust ineens alle verantwoordelijkheid op de schouders van Mees Kees. Vol goede moed gaat hij met de kinderen aan de slag. Was het maar een werkmáánd in plaats van een werkweek. Of nee, een werkjaar! Dan beginnen er dingen fout te gaan en begint Mees Kees ernstig aan zichzelf te twijfelen.

De film is vanaf 11 december te zien in de bioscopen.

Wat moet je doen?
Het is heel simpel. Geef antwoord op onderstaande vraag, vul uw naam en uw emailadres in in de daarvoor bestemde velden hieronder, en klik op verzenden. U maakt dan automatisch kans op een exemplaar.

VRAAG:

“Wie speelt de rol van Mees Kees in Mees Kees op Kamp?”

[contact-form-7 id=”20525″ title=”PRIJSVRAAG”]

Deze actie loopt van 29 november tot en met 13 december 17.00 uur. Op 14 december zullen de winnaars bericht ontvangen en worden de kaartjes naar ze toegestuurd. Mees Kees op Kamp is vanaf 11 december te zien in de Nederlandse bioscopen.

Onze disclaimer lees je hier.