web analytics

Prijsvraag: Win vrijkaartjes voor ‘Supernova’

Reacties zijn gesloten

In samenwerking met distributeur Wild Bunch mag Neerlands Filmdoek drie keer twee vrijkaartjes weggeven voor de film SupernovaLees snel verder om erachter te komen hoe je aanspraak kunt maken op de vrijkaartjes.

supernova

Win twee vrijkaartjes voor ‘Supernova’
In samenwerking met distributeur Wild Bunch geeft NeerlandsFilmdoek drie keer twee vrijkaarjtes weg voor de speelfilm Supernova met in de hoofdrol Gaite Jansen (Hoe duur was de Suiker). Supernova vertelt het verhaal van de jonge Meis, die met haar ouders en haar oma in de bocht van de weg woont. Zij droomt van een groot en meeslepend leven, maar het enige wat er gebeurt is het wachten tot de volgende auto de bocht mist en de gevel van het huis ramt. De film gaat over een meisje en haar zoektocht naar haar seksuele identiteit en haar dromen, over een familie die wacht op het onvermijdelijke.

De film is vanaf 17 april te zien in de bioscopen. Meer info over de film? Check de facebook– en twitterpagina.

Wat moet je doen?
Het is heel simpel. Geef antwoord op onderstaande vraag, vul uw naam en uw emailadres in in de daarvoor bestemde velden hieronder, en klik op verzenden. U maakt dan automatisch kans op de vrijkaartjes. Op 18 april krijgen de winnaars bericht.

Deze prijsvraag is gesloten.

Deze actie loopt van 9 april tot en met 17 april 17.00 uur. Op 18 april zullen de winnaars bericht ontvangen en worden de kaartjes naar ze toegestuurd. Supernova is vanaf 17 april te zien in de Nederlandse bioscopen.

Onze disclaimer lees je hier.