web analytics

Recensie: One Night Stand 2012 – Cabo

Reacties zijn gesloten

onenighstandcabo

Was vorige week Amsterdam nog het decor van een traag vertelde One Night Stand, ditmaal staat Rotterdam in de schijnwerpers. Veel uitmaken doet het echter niet: ook Cabo is onnodig ingewikkeld en wil maar niet to-the-point komen.

Artur, een Kaapverdiaan woonachtig in Rotterdam, is een ambitieuze medisch student. Hij draagt een groot geheim met zich mee dat hij voor zijn vriendin, vrienden en familie verborgen probeert te houden. Tot hij op een dag bezoek krijgt van een geheimzinnig glimlachende Afrikaan. Deze eist een oplossing voor een netelig probleem. Artur moet een deel van zijn leven onder ogen zien dat hij liever was vergeten.

Hoewel het uitgangspunt van Cabo interessant is, weet ook deze One Night Stand de kijker niet voor zich te winnen. De plot wordt wederom overbodig ingewikkeld, traag en zonder daadwerkelijke vorderingen verteld. En als het dan eindelijk interessant begint te worden, verschijnt de aftiteling in beeld. Enige lichtpuntje is Samira Maas, die als enige wat emotie laat zien in de paar kleine scènes die ze heeft.

Waardering: **

Te zien: vrijdag 21 december, 23.15 uur op Nederland 2.