web analytics

TV-tip: drie must-sees uit De Lage Landen

Reacties zijn gesloten

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen, maar we hebben alweer enkele kwalitatief prima series ‘gespot’. Voor wie de komende weekenden nog niet weet hoe hij ze door moet brengen, onderstaande series bezorgen je zeker leuke, danwel goede avonden.

– Heer & Meester
Daan Schuurmans speelt een aantrekkelijke detective in de stijlvolle, komische misdaadserie Heer & Meester, die overduidelijk verwijst naar iconen als The Saint en 007. Kijken met een dikke knipoog dus. Vlot, plezierig gespeeld en leuk vormgegeven.

Elke zaterdagavond rond 21.30 uur op Nederland 1.

heerenmeester

– Ramses
Een stuk serieuzer, maar wel erg goed. Nadat recentelijk onder anderen al Freddy Heineken, Prins Bernhard en Vincent van Gogh een eigen serie kregen, is het nu de beurt aan Ramses Shaffy, gevierd zanger, acteur en performer met een ongekende levensdrang. Maarten Heijmans geeft de chansonnier in deze meeslepende serie ongelooflijk sterk gestalte.

Elke zaterdagavond rond 20.20 uur op Nederland 2.

– In Vlaamse Velden
De Vlaamse zender één startte afgelopen weekend met In Vlaamse Velden, een historisch epos over de familie Boesman ten tijde van de Eerste Wereldoorlog, die honderd jaar geleden begon en in vier jaar tijd voor veel dood en verderf zorgde. Het is nog even afwachten hoe deze groots opgezette serie zich verder ontwikkelt, maar de eerste aflevering belooft veel goeds.

Elke zondagavond rond 21.20 uur op één.