web analytics

Win de Blu-Ray of DVD van ‘Toscaanse Bruiloft’!

Reacties zijn gesloten

In samenwerking met distributeur A-Film Benelux mag Neerlands Filmdoek twee DVD’s en twee Blu-Rays weggeven weggeven van de film Toscaanse BruiloftLees snel verder om erachter te komen hoe je aanspraak kunt maken op een exemplaar.

toscaansebruiloft

Win de film ‘Toscaanse Bruiloft’
In samenwerking met distributeur A-Film Benelux geeft NeerlandsFilmdoek twee DVDs en Blu-Rays weg van de film Toscaanse Bruiloft van regisseur Johan Nijenhuis. Sanne runt samen met haar vader en moeder Casa Matrimonio, het luxe, vrijstaande landhuis waar ze ook wonen, in het zonovergoten Italië. Het landgoed ligt in Toscane, deze schitterende streek is de ideale plek om je droombruiloft te vieren. In Casa Matrimonio komen gasten bij elkaar om het leven en de liefde te vieren. Een Toscaanse bruiloft vormt voor alle gasten het hoogtepunt van hun verblijf. Voor sommigen is het landgoed bekend terrein en zij komen er wel heel graag.

Wat moet je doen?
Het is heel simpel. Geef antwoord op onderstaande vraag, vul uw naam en uw emailadres in in de daarvoor bestemde velden hieronder, en klik op verzenden. U maakt dan automatisch kans op een exemplaar. Geef in het antwoordvak ook aan of uw voorkeur uitgaat naar de DVD of de Blu-Ray. Op 2 juni krijgen de winnaars bericht.

VRAAG:

“Noem nog een film van Johan Nijenhuis waarin Lieke van Lexmond te zien is?”

[contact-form-7 id=”20525″ title=”PRIJSVRAAG”]

Deze actie loopt van 9 mei tot en met 1 juni 17.00 uur. Op 2 juni zullen de winnaars bericht ontvangen en worden de DVD en Blu-Ray verstuurd.

Onze disclaimer lees je hier.