web analytics

Win de DVD of Blu-ray van ‘Hemel op Aarde’

Reacties zijn gesloten

In samenwerking met distributeur A-Film Benelux mag Neerlands Filmdoek een DVD en Blu-Ray weggeven weggeven van de film Hemel op AardeLees snel verder om erachter te komen hoe je aanspraak kunt maken op een exemplaar.

hemelopaardemedium

Win de film ‘Hemel op Aarde’
In samenwerking met distributeur A-Film Benelux geeft NeerlandsFilmdoek een DVD en Blu-Ray weg van de film Hemel op Aarde van regisseur Pieter Kuijpers. De 13-jarige Bart wordt tot over zijn oren verliefd op de oudere, stadse en uiterst verleidelijke Moniek die net bij hem in het dorp is komen wonen. Als blijkt dat ze ziek is, besluit hij haar te gaan redden. Een universeel verhaal over het beleven van je eerste liefde, opgroeien in de tijd van Grease en het in handen hebben van je eigen lot.

hemelopaarde

Wat moet je doen?
Het is heel simpel. Geef antwoord op onderstaande vraag, vul uw naam en uw emailadres in in de daarvoor bestemde velden hieronder, en klik op verzenden. U maakt dan automatisch kans op een exemplaar. Geef in het antwoordvak ook aan of uw voorkeur uitgaat naar de DVD of de Blu-Ray. Op 8 mei krijgen de winnaars bericht.

VRAAG:

“Met welke ‘Limburgse’ film debuteerde Pieter Kuijpers in de bioscopen?”

[contact-form-7 id=”20525″ title=”PRIJSVRAAG”]

Deze actie loopt van 25 april tot en met 7 mei 17.00 uur. Op 8 mei zullen de winnaars bericht ontvangen en worden de DVD en Blu-Ray verstuurd

Onze disclaimer lees je hier.