web analytics

Eddy Terstall over 'Deal'

Reacties zijn gesloten

Onlangs werd bekend dat Eddy Terstall voor het eerst sinds vier jaar weer een film gaat regisseren. De korte film Deal wil hij gerealiseerd krijgen met behulp van CineCrowd, een nieuw platform voor filmmakers waar geld wordt ingezameld via het publiek. Festival TV sprak met de regisseur over zijn nieuwe project.

Interview met Eddy Terstall

Over Cinecrowd
CineCrowd is een non-profit stichting waar filmmakers hun ideeën voor films kunnen presenteren & pitchen. Particulieren, maar ook bedrijven, kunnen een bijdrage leveren om zo de realisatie van een film mogelijk te maken. Deze methode van financiering wordt ook wel ‘crowd funding’ genoemd. Afhankelijk van de bijdrage krijgt de Filmsponsor ook iets terug, bijvoorbeeld kaartjes voor het festival waar de film draait, vermelding op de aftiteling of een bezoek aan de set. Zo deelt uiteindelijk iedereen in de passie van het filmmaken. CineCrowd is een stichting en heeft, net zoals de filmprojecten op de website, geen winstoogmerk.

Voor meer informatie, uitleg over het project en de mogelijkheid te participeren: http://www.cinecrowd.nl/

Festival TV is onderdeel van de werkzaamheden van het Nederlands Film Festival. Gedurende het gehele jaar brengt Festival TV de filmliefhebber de nieuwste trailers, interviews, setverslagen en andere audiovisuele reportages. In samenwerking met het Nederlands Film Festival biedt NeerlandsFilmdoek haar lezers deze reportages aan en verschaft ze, ter verdieping, relevante achtergrondinformatie.