web analytics

Video: Premiere ‘All Stars 2: Old Stars’

Reacties zijn gesloten

All Stars 2: Old Stars heeft sinds de release van de film op 13 oktober al meer dan 100.000 bezoekers naar de zalen getrokken. NFF TV stond anderhalve week geleden langs de groene loper en sprak met leden van de cast en crew.

Premiere ‘All Stars 2: Old Stars’

In All Stars 2: Old Stars zorgt het onverwachte huwelijk van één van de jongens ervoor dat ze zichzelf trakteren op een ‘ouderwets trainingskamp’ in de vorm van een lang weekend Barcelona. De voetbalwedstrijd Barcelona – Real Madrid vormt het hoogtepunt van dit tripje. Maar bij de Swift Boys gaat uiteraard niets volgens planning. Noodgedwongen moeten ze zich met het busje van Harry’s Tuincentrum haasten over de Duitse en Franse wegen om te zorgen dat ze op tijd in Barcelona aankomen. Gaandeweg vragen de jongens zich af of ze wel zijn geworden wie ze wilden zijn. Of ze het leven leiden dat ze ooit voor ogen hadden. En of de ‘tweede helft’ nu al begonnen is …

De film werd geregisseerd door Jean van de Velde en is het vervolg op de speelfilm All Stars uit 1997 en de gelijknamige serie (1999-2001). De hoofdrollen worden gespeeld door o.a. Thomas Acda, Peter Paul Muller en Danny de Munk.