web analytics

Première 'Briefgeheim'

Reacties zijn gesloten

De film Briefgeheim, naar het gelijknamige boek van Jan Terlouw opende twee weken geledeen het Cinekid Festival te Amsterdam en draait momenteel volop in de Nederlandse bioscopen. Festival TV was bij de première aanwezig en sprak met de regisseuse, de cast en schrijver Jan Terlouw.

Première Briefgeheim

Briefgeheim
De 11-jarige Eva heeft genoeg van de spanningen thuis. Ze wil haar ouders laten merken hoe ze zich voelt, en besluit om weg te lopen. Ze verstopt zich op de zolder van haar beste vrienden Jackie en Thomas. Maar als ze een geheime brief vindt en betrapt wordt in de tuin van buurman Brandsema, het hoofd van een criminele organisatie, neemt haar plan een onverwachte wending. Gebaseerd op het gelijknamige boek van Jan Terlouw.

Cast: o.a. Hanna Obbeek, Daan Schuurmans en Isabelle Stokkel
Regie: Simone van Dusseldorp
Scenario: Marco van Geffen, Anna van der Heide
Naar het boek van: Jan Terlouw

Festival TV is onderdeel van de werkzaamheden van het Nederlands Film Festival. Gedurende het gehele jaar brengt Festival TV de filmliefhebber de nieuwste trailers, interviews, setverslagen en andere audiovisuele reportages. In samenwerking met het Nederlands Film Festival biedt NeerlandsFilmdoek haar lezers deze reportages aan en verschaft ze, ter verdieping, relevante achtergrondinformatie.

Een gedachte over “Première 'Briefgeheim'

Reacties zijn gesloten.